De Planner die je zoekt. Een match binnen 10 dagen.

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Managing Director, >250 functies ingevuld

Zonder planning geen zorg, zonder rooster geen onderwijs.

Een goede planner of roostermaker kan net zo cruciaal zijn in de zorg- of onderwijssector als het personeel aan de voorkant van de organisatie. Zonder planning geen zorg, zonder rooster geen onderwijs. De planning is de wachter aan de poort voor adequate behandeling van de afnemer. Bij High Quality snappen we het belang van goede roosteraars en hebben we 25 jaar lang ervaring op kunnen doen met het werven van sterke planners.  

Flexibiliteit & ervaring 

Je wilt erop vertrouwen dat een planner snel in staat is om zich systemen eigen te maken en ervaring heeft in het maken van complexe dag- en/of basisroosters. Een mate van flexibiliteit is net zo belangrijk; een docent meldt zich ziek of een patiënt moet opnieuw gekoppeld worden aan een zorgverlener vanuit het Flexbureau. Last-minute wijzigingen in de planning zijn aan de orde van de dag en een roosteraar moet in oplossingen kunnen denken.  

Kandidaten die zijn geselecteerd door High Quality weten als geen ander om te gaan met het ad-hoc karakter van roosteren. Daarnaast zijn ze bekend met de arbeidstijdenwet (ATW), verschillende cao’s en sectorspecifieke rooster- en planningsoftware (denk aan Magister, Zermelo, maar ook verschillende ECD/EPD systemen).  

Opdrachtgevers in Zorg en Onderwijs

Werving & selectie van jouw nieuwe Planner

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies. Bij een geslaagde bemiddeling voor vaste werving hanteren wij een bemiddelingstarief van 23% op basis van een fulltime bruto jaarsalaris. Weten wij je niet te helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening. 

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals