De Credit Manager die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Freek Russchenberg
Specialist Interim Oplossingen. >2.000 interviews, >300 ingevulde interim vacatures.

Jouw debiteuren portefeuille in 24 uur weer draaiende hebben.

High Quality is al bijna 25 jaar specialist in het bemiddelen van interim credit management professionals in Nederland.

De credit management professionals zijn specialisten op het gebied van credit control, kredietacceptatie en bijzonder beheer. Wij ontzorgen jou met het tijdelijk inzetten van credit professionals, maar ook met effectieve werving en selectie.

Wanneer je te maken krijgt met tijdelijke onderbezetting of je kampt met liquiditeitskrapte, dan is het werken met interim credit professionals de ideale manier om deze tijdelijke drukte op te vangen of jouw liquiditeit een boost te geven. Interim credit professionals, van kredietacceptant tot bijzonder beheerder, stellen een duurzame relatie met je klant en resultaatgerichtheid altijd voorop.

Debiteurenbeheer

De interim debiteurenbeheerder of credit controller zorgt dat je klanten voldoen aan hun betalingsverplichting. Zo is deze verantwoordelijk voor het opstellen van facturen en het verwerken en registreren ervan. Daarnaast zorgt deze voor een goede afhandeling bij betalingsachterstanden. De debiteurenbeheerder beschikt over prima communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, analytisch vermogen en onderneemt actie als klanten hun afspraken niet nakomen.

Opdrachtgevers in credit management

Incasso

De interim incassomedewerker beheert namens je organisatie de incassoportefeuille van een of meer cliënten. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het incasseren van openstaande vorderingen bij debiteuren. De incassomedewerker komt daarmee in actie als de vordering uit handen is gegeven (ter incasso overgedragen). De werkzaamheden van een debiteurenbeheerder en een incassomedewerker hebben veel overeenkomsten. Toch is dit een specialisatie die op interim basis effectief in te huren is.

Credit Risk

Binnen het vakgebied Credit Risk kennen we een verscheidenheid aan functies. Denk hierbij aan Credit Risk Manager, Credit Risk Analyst, Kredietacceptant en Kredietbeoordelaar. Maar ook als Credit Manager heb je vaak te maken met het beoordelen van de kredietrisico’s bij bestaande en nieuwe klanten. Om de kredietrisico’s voor ondernemers te beperken, wordt er in sommige gevallen gebruik gemaakt van een kredietverzekeraar of een factoringpartij. Onze interim credit managers zijn bekend met deze materie en kunnen je hierbij helpen.

Dé interim credit professionnal voor jouw organisatie. In 24 uur.

Corporate, bancair, MKB, Incasso, elke sector heeft specifieke kenmerken. Een interim credit management specialist laat zich hier uitstekend op selecteren, waardoor deze snel van toegevoegde waarde is.Wij hebben een uitgebreid netwerk van honderden zelfstandige credit managers waar wij intensief mee samen werken. Wij kennen hun talenten en expertises en houden ieders beschikbaarheid nauwlettend in de gaten. 

No-Cure-No-Pay

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies. Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een marge van 17 euro per uur. Weten wij je niet te helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening.

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals