Reviews

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

- Paul Silva

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

- Martijn Fakkeldij

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

- Petra Beil

Lees meer reviews

Interviews

Onze missie is mensen te blijven verbinden en inspireren. We willen dit graag doen door onder andere kennis en ervaringen met elkaar te delen. Daarom vragen wij gewaardeerde relaties uit ons netwerk, of ze hun kennis, expertise en visie willen delen.


High Quality Time met…Cees Ridder

Geplaatst op 04-07-2023 door Cees Ridder

High Quality Time met…Cees Ridder

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Cees Ridder, een freelance HR professional met meer dan 40 jaar ervaring binnen het vakgebied. 

Lees meer

High Quality Time met… Chantal van Berkum

Geplaatst op 31-01-2023 door Chantal van Berkum

High Quality Time met… Chantal van Berkum

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Chantal van Berkum, een ervaren Executive Assistent die sinds augustus 2022 een interim opdracht via High Quality vervult. 

Lees meer

High Quality Time met…Monique Visser-Vrins

Geplaatst op 16-01-2023 door Monique Visser-Vrins

High Quality Time met…Monique Visser-Vrins

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Monique Visser-Vrins, een finance professional die in de zomer van 2022 een nieuwe uitdaging via High Quality heeft gevonden.

Lees meer

Samenwerken voor succes | Universiteit Leiden

Geplaatst op 16-01-2023 door Eva Adamowicz

Samenwerken voor succes | Universiteit Leiden

Het vinden van nieuw personeel is, zeker in de huidige markt, niet makkelijk. Ons team zet zich elke dag in om snel tot de juiste (interim) match te komen. We helpen opdrachtgevers in het hele land en in elke sector, waarbij we altijd gaan voor het opbouwen van langdurige relaties. 

In 2022 hebben we de Universiteit Leiden geholpen bij het vinden van drie interim professionals, om te ondersteunen tijdens de implementatie van een nieuwe roosterapplicatie. Wij spraken over dit project en onze samenwerking met Joëlle Koning, verantwoordelijk voor de onderwijsvoorbereiding binnen de faculteit Geesteswetenschappen.

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500