High Quality Events

High Quality organiseert diverse kennis events op het gebied van Finance & HR. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van events die geweest zijn, en die nog gaan komen. Wil je graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe events? Meld je dan aan via HR-events@high-quality.nl

HR - Personeel vinden en binden

 
Gastspreker Wendy Broekhoff - Group HR Director Ordina  |  16/05/2019  |  Tropenmuseum Amsterdam

 
De arbeidsmarkt in 2019 brengt een uitdaging die wellicht niet eerder zo groot is geweest. Volgens het CBS bereikte het aantal openstaande vacatures in 2018 een nieuw hoogtepunt en brak daarmee alle eerdere records. Het aantal werklozen blijft dalen, hierdoor is de spanning op de arbeidsmarkt verder opgelopen. 2019 blijkt niet anders te zijn. Onder een recente rondvraag onder HR professionals komt dan ook de centrale uitdaging naar voren: hoe vinden wij in deze uitdagende arbeidsmarkt nog nieuw talent, en nog belangrijker, hoe weten wij ons menselijk kapitaal te behouden. 
 
Op donderdagmiddag 16 mei organiseerden we een exclusief seminar in het Tropenmuseum in Amsterdam, speciaal voor de HR professional die met deze uitdaging te maken heeft. Gastspreker Wendy Broekhoff, Group Director HR van Ordina, deelde haar inspirerende ervaring met ons. Bekijk hieronder de aftermovie.