High Quality Events

High Quality organiseert diverse kennis events op het gebied van Finance & HR. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van events die geweest zijn, en die nog gaan komen. 

 

12 november 2019 - Performance management

Gastspreker Cindy Meervis - Head of People Avantium, CHRO Royal Haskoning |  12/11/2019  |  Wicked Grounds Amsterdam  |  15.30 uur - 18.00 uur

Op 12 november a.s. hosten wij een kennissessie met als thema 'performance management is dead, long live performance management'. In een interactieve sessie gaat Cindy Meervis met ons in gesprek over het hoe en waarom van performance management. Cindy heeft als Head of People, CHRO en HR Director voor organisaties als Avantium, Royal Haskoning en AkzoNobel mogen werken, waar performance management altijd een actueel onderwerp is geweest. Cindy zal ons een aantal prikkelende vragen stellen, leidend tot een stukje inspiratie. Inloop is vanaf 15.30 uur, aanvang 16.00 uur. Om 18.00 uur sluiten we af met een borrel en hapjes.

Wil je graag aanwezig zijn bij dit event? Meld je dan aan via onderstaande button of HR-events@high-quality.nl

Aanmelden 

 

16 mei 2019 - Personeel vinden en binden

Gastspreker Wendy Broekhoff - Group HR Director Ordina  |  16/05/2019  |  Tropenmuseum Amsterdam

De arbeidsmarkt in 2019 brengt een uitdaging die wellicht niet eerder zo groot is geweest. Volgens het CBS bereikte het aantal openstaande vacatures in 2018 een nieuw hoogtepunt en brak daarmee alle eerdere records. Het aantal werklozen blijft dalen, hierdoor is de spanning op de arbeidsmarkt verder opgelopen. 2019 blijkt niet anders te zijn. Onder een recente rondvraag onder HR professionals komt dan ook de centrale uitdaging naar voren: hoe vinden wij in deze uitdagende arbeidsmarkt nog nieuw talent, en nog belangrijker, hoe weten wij ons menselijk kapitaal te behouden. 
 
Op donderdagmiddag 16 mei organiseerden we een exclusief seminar in het Tropenmuseum in Amsterdam, speciaal voor de HR professional die met deze uitdaging te maken heeft. Gastspreker Wendy Broekhoff, Group Director HR van Ordina, deelde haar inspirerende ervaring met ons. Bekijk hieronder de aftermovie of lees meer in de HR-Whitepaper: Van werkgevers- naar werknemersmarkt: Hoe ga je daarmee om?