Reviews

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

- Paul Silva

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

- Martijn Fakkeldij

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

- Petra Beil

Lees meer reviews

Blogs & Interviews

Onze missie is mensen te blijven verbinden en inspireren. We willen dit graag doen door onder andere kennis en ervaringen met elkaar te delen. Daarom vragen wij gewaardeerde relaties uit ons netwerk, of ze hun kennis, expertise en visie willen delen.


Het leggen van de puzzel, dat is het mooiste aan mijn werk

Geplaatst op 22-09-2022 door Freek Russchenberg

Het leggen van de puzzel, dat is het mooiste aan mijn werk

Als mensen mij vragen wat ik voor werk doe dan is het antwoord eigenlijk net zo simpel als de vraag. Ik breng vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Dagelijks koppel ik sollicitanten en freelancers aan mooie bedrijven. Dit kan een MKB-organisatie zijn die snel een administrateur nodig heeft, een stichting die zoekt naar een HR Manager of een CEO die een interim vervanger zoekt voor zijn/haar secretaresse. Van musea tot onderwijsinstelling, van mkb tot corporate, alles zit ertussen.

Lees meer

De kracht van ambitie; van trainee tot manager

Geplaatst op 06-09-2022 door Guido Weltevreden

De kracht van ambitie; van trainee tot manager

Inmiddels werk ik ruim zes jaar bij High Quality. En er is veel gebeurd én veranderd in die tijd! Niet alleen heb ik mezelf ontwikkeld en een uitgebreid netwerk opgebouwd, de (arbeids)markt ziet er inmiddels ook heel anders uit. Wat voor mij persoonlijk de uitdaging om voor de juiste match te blijven zorgen alleen maar leuker maakt.

Lees meer

Recruiter is bijna een vies woord

Geplaatst op 09-08-2022 door Berrit Frankema

Recruiter is bijna een vies woord

Als ik op een verjaardag of feestje ben en iemand vertel wat voor werk ik doe, krijg ik bijna standaard de opmerking: 'Oh, jij bent dus zo iemand die de hele dag mensen zit lastig te vallen op LinkedIn?'. Een reactie die ik op zich wel snap, maar waar ik het niet mee eens ben. Recruiter is tegenwoordig bijna een vies woord, maar ik zie mijn werk toch echt anders dan het beeld wat veel mensen ervan hebben. Natuurlijk is LinkedIn een tool die ik gebruik om nieuw talent te vinden, maar voordat ik iemand benader heb ik al héél goed nagedacht of het een passende functie is voor die persoon.

Lees meer

Hybride werken en samenkoming van generaties

Geplaatst op 23-02-2022 door Floor van Wingerden

Hybride werken en samenkoming van generaties

Organisaties vergrijzen en tegelijkertijd is er instroom van een nieuwe jongere generatie. Dit kan problemen met zich meebrengen, zoals onbegrip en in stand houden van gedateerd gedrag en daarmee verlies van werkenergie. Het is van belang om juist in deze tijd een werkvorm te vinden die de generaties met elkaar verbindt en zo tot duurzame resultaten te komen voor zowel de organisatie als de medewerkers.

9 februari hebben wij hierover een kennissessie georganiseerd, met Floor van Wingerden als gastspreker. Floor is co-founder van VIGO flow at work en partner bij Perpetuum Organisatieontwikkeling. Floor krijgt vanuit beide functies regelmatig te maken met HR-onderwerpen als team- en organisatieontwikkeling, teameffectiviteit, werkgeluk en daarnaast nog veel meer. Een van de meest actuele onderwerpen waar Floor zich mee bezig houdt, is het hybride samenwerken met alle generaties.

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500