Reviews

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

- Paul Silva

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

- Martijn Fakkeldij

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

- Petra Beil

Lees meer reviews

Blogs & Interviews

Onze missie is mensen te blijven verbinden en inspireren. We willen dit graag doen door onder andere kennis en ervaringen met elkaar te delen. Daarom vragen wij gewaardeerde relaties uit ons netwerk, of ze hun kennis, expertise en visie willen delen.


High Quality Time met…Monique van der Voordt

Geplaatst op 29-11-2022 door Monique van der Voordt

High Quality Time met…Monique van der Voordt

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Monique van der Voordt, een veelzijdige freelancer met wie High Quality sinds twee jaar goed contact heeft én die momenteel via ons aan het werk is. 

Lees meer

High Quality Time met… Lejla Oliver

Geplaatst op 10-11-2022 door Lejla Oliver

High Quality Time met… Lejla Oliver

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Lejla Oliver, een ervaren Project-, Management- en Office Assistent die sinds juli 2021 in contact is met High Quality. 

Lees meer

We maken het niet mooier dan het is

Geplaatst op 03-11-2022 door Rik de Krijger

We maken het niet mooier dan het is

In de 8,5 jaar dat ik bij High Quality werk heb ik al veel gezien en meegemaakt. Van een echte werkgeversmarkt zitten we nu in een (krappe) werknemers- en freelancemarkt. Het bouwen en onderhouden van sterke relaties met opdrachtgevers is daardoor wat mij betreft nóg belangrijker geworden. Het vervullen van een aanvraag is er niet makkelijker op geworden en een goede verstandhouding en open communicatie met mijn relaties is onmisbaar. 

Lees meer

High Quality Time met… Sandra Hassing

Geplaatst op 24-10-2022 door Sandra Hassing

High Quality Time met… Sandra Hassing

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Sandra Hassing, een ervaren freelancer met wie High Quality sinds ongeveer 5 jaar goed contact heeft.

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500