Reviews

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

- Paul Silva

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

- Martijn Fakkeldij

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

- Petra Beil

Lees meer reviews

Blogs & Interviews

Onze missie is mensen te blijven verbinden en inspireren. We willen dit graag doen door onder andere kennis en ervaringen met elkaar te delen. Daarom vragen wij gewaardeerde relaties uit ons netwerk, of ze hun kennis, expertise en visie willen delen.


High performing teams; een nieuw perspectief voor de HR-professional

Geplaatst op 28-06-2021 door Wendy Aendekerk

High performing teams; een nieuw perspectief voor de HR-professional

Tijdens de online kennissessie ‘High performing teams: een nieuw perspectief voor de HR professional’, neemt Wendy Aendekerk (HR director bij Ordina) ons mee in de mogelijke rol van de HR professional als het gaat om het werken in high performing teams. We buigen ons over de vraag wat de HR-professional kan bijdragen aan het succes van de organisatie waarbij er gewerkt wordt in high performing teams. Wendy stelt dat de rol van HR-business partner steeds minder belangrijk wordt en zelfs overbodig als een organisatie gaat werken in deze constructie. Het is tijd dat de HR professional zich weer bezig gaat houden met de menselijke kant van ‘Human Resources’, oftewel focus op de werknemer en minder op de businesskant. Immers, hoe gelukkiger de medewerker zich voelt in zijn of haar werkzaamheden en verantwoordelijkheden, hoe hoger het bedrijfsresultaat. Win-win dus!

Lees meer

De manager heeft het zwaar….wees lief voor hem of haar!

Geplaatst op 24-06-2021 door Floor van Wingerden

De manager heeft het zwaar….wees lief voor hem of haar!

Japke-d.Bouma suggereerde in haar laatste NRC column*  om de managers maar af te schaffen. De thuiswerkende medewerker kan zich beter focussen zonder dat de manager continu in de nek hijgt. Een manager-op-afstand lijkt een stuk rustiger en levert minder druk en een hogere productiviteit op.

Daarbij word een beeld geschetst dat de manager alléén en zielig in zijn “corneroffice” , in een voor de rest leeg kantoor, zich zit te vervelen. Geen declareerbare lunches meer heeft om naar toe te gaan en zijn secretaresse mist die altijd zijn koffie brengt. Dus overbodig?!

Gelukkig weten we dat Japke-d.Bouma geestige en prikkelende columns over het kantoorleven schrijft en we haar met een kilo zout moeten nemen. Aan het einde van deze column voegt ze toch nog de opmerking toe dat er natuurlijk goede managers en Ceo’s zijn die zich juist een slag in de ronde werken om hun personeel door de crisis te loodsen. Maar hoe vaak staan we daar bij stil?

Lees meer

Leiderschap, menselijkheid en welzijn

Geplaatst op 03-03-2021 door Cindy Meervis

Wat hebben deze drie woorden met elkaar gemeen?

Laat ik beginnen met een boude stelling. In veel organisaties vandaag de dag is er een chronisch gebrek aan minstens één van de drie, zo niet alle drie. Dat is een eerste gemeenschappelijkheid. Deze is gebaseerd op mijn observatie. Vele jaren van observatie in functies binnen verschillende organisaties, van overheid en semi-overheid, tot middel-grote onderneming, tot heuse multinational, tot start en scale-up bedrijven. Daarnaast zie ik een verbinding tussen alle drie. Leiderschap staat of valt met menselijkheid en het volledig kunnen waarderen en omarmen van onze menselijkheid bevordert ons algehele welzijn.

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500